پیشگیری از سرطان معده

پژوهش‌ها نشان داده‌اند که مصرف خرما خطر ابتلا به سرطان معده و علائمش را کاهش می‌دهد. خرما یک داروی مقوی برای همه‌ی سنین است اثرش گاهی از دارو‌های معمول هم بیشتر است. ضمن اینکه، چون طبیعی است هیچ‌گونه عوارض جانبی برای بدن انسان ندارد. خرما به‌سرعت هضم و جذب می‌شود و انرژی بدن را افزایش می‌دهد. شما می‌توانید از شکر خرما که خشک شد و آسیاب شده‌ی خرما است هم استفاده کنید. اگرچه شکر خرما هم حاوی مواد مغذی فراوانی است، اما در انتخاب و نگهداری آن باید دقت کنید، زیرا بسیار چسبناک هستند و اگر بسته‌بندی و نگهداری مناسبی نداشته باشند ممکن است ناخالصی‌ها و آلودگی‌هایی به آن بچسبد. شستن خرما قبل از مصرف هم به همین دلیل حائز اهمیت است چراکه باعث می‌شود آلودگی‌هایی که به بدنه‌ی چسبناک آن چسبیده از آن جدا شود.